Увага! Оголошується набір на курс Університету Пенсильванії (США) «Безпека продуктів харчування»

22 листопада 2017 року

 Оголошується відбір студентів, аспірантів та НПП для вивчення короткого курсу Університету Пенсильванії (США) за темою “Безпека продуктів харчування», який буде проводитися на базі НУБІП України!

Кількість місць обмежена!

Переваги від участі:
Отримання оригінального сертифікату Університету Пенсильванії!
• Дізнатися про доброякісні та патогенні мікроорганізми, зокрема збудники псування продукції харчової промисловості.
• Ознайомитися з основними передовими мікробіологічними методами ізоляції та кількісної оцінки мікроорганізмів, що загрожують суспільній охороні здоров'я.
• Аналіз результатів лабораторних досліджень та вирішення задач з контролю росту певного організму.
• Обмін ідеями та розширення мережі колег.
• Короткий курс проходитиме у вигляді лекцій та лабораторних занять, що включатимуть в себе суміш теорії, демонстрацій та практичних занять з основ харчової мікробіології.
• Учасники можуть у повній мірі ознайомитись із методами, що використовуються для вилучення важливих мікроорганізмів, зокрема патогенів, що спричиняють контамінацію та псування харчових продуктів, а також відчути роль мікробіолога у контролі безпеки харчових продуктів.
• Програма забезпечує базове розуміння екології мікроорганізмів харчових продуктів, знання із виявлення та кількісної оцінки, вилучення та ідентифікації патогенів та/або їх токсинів, таких як E. coli O157: H7, лістерія, сальмонели, кампілобактер, гриби, що є причиною псування харчових продуктів та є продуцентами токсинів.

Реєстарція на курс за цим посиланням!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook