До Дня гідності і свободи: студенти факультетів землевпорядкування і юридичного зустрілися з «голосом Майдану» Сергієм Митрофанським

22 листопада 2017 року

     21 листопада українці відзначають День гідності і свободи. Це свято – пам'ять про недавні події листопада 2013 року, коли саме молодь дала поштовх змінам тодішнього режиму, і весь світ побачив тверду проєвропейську позицію українського народу.

     Відзначаючи День гідності і свободи, на факультеті землевпорядкування за ініціативи магістра Богдана Баранцова відбулася зустріч з «голосом Майдану», заступником міністра молоді та спорту (2014-2016 рр.), громадським діячем Сергієм Митрофанським.

     Активний учасник тих подій, він пригадав, як за кілька днів мирний протест перетворився на справжню революцію, а відстоювання власної гідності та свободи вартувало життя найкращим українцям.
     Та й сьогодні на сході України у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави продовжують гинути воїни. Пам’ятати про подвиг загиблих та бути його гідними – наш найперший обов’язок, переконаний Сергій Митрофанський.

     Очільники факультетів землевпорядкування Тарас Євсюков та юридичного Олена Яра, звертаючись до молоді, наголосили: першими учасниками Революції Гідності були саме студенти, які вийшли за покликом душі відстоювати гідність та свободу своєї країни. І відстояли! На жаль, дехто з них заплатив за це власним життям…

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook