Гість університету – продюсер фільму «Межа» Андрій Єрмак: творча група очікує на зустріч з колективом 5 грудня

22 листопада 2017 року

     Сьогодні гостем університету був юрист-міжнародник – засновник Garnet International Media Group і "Міжнародної юридичної компанії", що вже понад 20 років успішно працює у сфері захисту прав інтелектуальної власності та авторського права, Андрій Єрмак. Його компанія – одна з перших почала системний юридичний супровід телеканалів, теле- і медійних груп, кіно- і телепродакшн компаній, кінодистриб'юторів, мейджорів. А ще – він продюсер кількох фільмів, в т.ч. і україно-словацької стрічки «Межа». Її тріумф на 52-му міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах, де вона брала участь в конкурсній програмі та здобула Приз за найкращу режисерську роботу, премія на Чиказькому кінофестивалі, номінація на "Оскар" від Словаччини – всі ці події роблять «Межу» резонансною для України.
     Але для Андрія Єрмака, за його словами, один із найважливіших показників – реакція на фільм українського глядача. Тож його візит до нашого університету назвати випадковим аж ніяк не можна: у ході зустрічі з ректором Станіславом Ніколаєнком гість запропонував провести зустріч творчої групи стрічки і виконавців головних ролей з колективом НУБіП – і знайшов розуміння.

    «Межа» звертається до подій літа 2007 року: за кілька місяців Словаччина вступить до Шенгену, тож триває робота над посиленням українсько-словацького кордону. Адам Крайняк – батько сімейства і за сумісництвом голова злочинного угрупування, що займається контрабандою цигарок на прикордонній території між Україною та Словаччиною. Невдала спроба перевезти чергову цигаркову контрабанду спричиняє цілу низку неочікуваних наслідків, що змусять Адама засумніватися у тому, які саме межі він готовий перетнути, щоб все виправити. Перегляньте фільм та приходьте на зустріч з його творцями 5 грудня – вони чекатимуть на вас о 16.00 в 309 аудиторії третього корпусу.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook