Маючи достатньо інформації, зробити вибір вишу значно легше

22 листопада 2017 року

     Нещодавно доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем Алла Дудник побувала у Київській школі № 256. І хоча це столична школа, розташована в Оболонському районі, такі зустрічі з викладачами вишів тут не проводилися.

     Старшокласники дуже зацікавилися інформацію про НУБіП, його історію, структуру, особливості й переваги навчання. А особливо – про роботу підготовчих курсів на його базі та учнівської предметної олімпіади: бажаючих взяти в ній участь виявилось достатньо. Окрема розмова велася про спеціальності, які можна здобути в нашому університеті та в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження зокрема, можливості практичного навчання, участі у міжнародних програмах, подальше працевлаштування.

     Звичайно, випускникам наразі складно відразу визначитись із вишем для подальшого навчання, проте маючи достатню інформацію, цей вибір буде значно легшим. Крім того, Алла Дудник запросила вчителів та учнів школи відвідати НУБіП і на власні очі побачити гарну матеріально-технічну базу, познайомитись із викладачами та студентами та помилуватись його красою.

     Зустріч закінчилася величезним сподіванням на подальшу співпрацю. Щиру подяку за її організацію висловлюємо директору школи Миколі Рудящому.

Віталій Лисенко,
завідувач кафедри АРС

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook