Чоловіча і жіноча збірні НУБіП з перетягування канату – абсолютні чемпіони

20 листопада 2017 року

     Неймовірні почуття переповнюють як згадаю ті довготривалі на витримку протистояння!

     З радістю та гордістю повідомляємо: 18 листопада 2017 року в спорткомплексі “Економіст” відбувся чемпіонат України з перетягування канату за підтримки президента Федерації найсильніших атлетів України і перетягування канату Володимира Кіби. Національний університет біоресурсів і природокористування України представляли 4 команди (2 збірні жінок і 2 команди чоловіків) під керівництвом тренера Сергія Єрмоленка.

 

    Варто відзначити, що з року в рік кількість команд з даного виду спорту збільшується і цього разу їх кількість досягла позначки 24 (10 жіночих і 14 чоловічих).

     Нагадуємо, що в травні поточного року команда жінок (капітан Саїда Джанаєва) і команда чоловіків (капітан Іван Кузьмич) НУБіП України вибороли першість, а пізніше у вересні стали володарями “Суперкубку України”.

     Не став винятком і цей чемпіонат. Після шалено потужних пулів і протистоянь дівчата і хлопці підтвердили свій статус та стали абсолютними чемпіонами України з перетягування канату! Кожен член команди є її окремий м’яз, спрямований на перемогу!

Бажаємо успіхів і подальших перемог нашим спортсменам!


 

 

 

 

 

К. Тужик,
провідний фахівець навчального відділу,
асистент кафедри економічної кібернетики

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook