Семінар-тренінг «Досвід Лісової Служби США з попередження, особистої безпеки та гасіння лісових пожеж у зонах радіоактивного забруднення та перспективи його використання пожежними підрозділами Іванківського району»

20 листопада 2017 року

     Співробітниками Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж НУБіП України за підтримки Лісової Служби США організовано семінар-тренінг з попередження, особистої безпеки та гасіння лісових пожеж у зонах радіоактивного забруднення.

     Його метою є ознайомлення особового складу пожежних підрозділів відомчої пожежної охорони ДП «Іванківське ЛГ» та регіонального підрозділу ДСНС України у Іванківському районі з сучасним станом пожежної небезпеки у лісах на прикладі України та США, новими технологіями попередження та гасіння пожеж, забезпечення особистої безпеки пожежних, новими законодавчими ініціативами щодо удосконалення міжвідомчої взаємодії під час гасіння великих пожеж та особливостями охорони лісів від пожеж у зонах радіоактивного забруднення.

  

     Участь у заході взяли лісові пожежні та лісова охорона ДП «Іванківський лісгосп», пожежники регіональних підрозділів ДСНС України, представники Державного агентства лісових ресурсів України, Державного спеціалізованого лісозахисного підприємства «Київлісозахист», Київського обласного та по м. Києву управління лісового і мисливського господарства, Національного університету цивільного захисту України.

     Семінар-тренінг проходив у вигляді доповідей, дискусій, а також роботи у невеликих групах щодо проблем охорони лісів від пожеж.

Олександр Сошенський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook