Профорієнтаційна робота, якість навчального процесу на юридичному факультеті та завершення фінансового року – в центрі уваги ректорату

20 листопада 2017 року

     20 листопада 2017 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор акцентував увагу на підготовці до екзаменаційної сесії. З одного боку ми маємо організовано пройти цей процес, з іншого – ще раз нагадати студентам і викладачам про кодекс честі. Цього тижня увага буде прикута до профорієнтаційної роботи та якості підготовки фахівців на юридичному факультеті. Також на цьому тижні відбудеться ряд статутних заходів: розширене засідання ректорату та вченої ради.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про завершення постерних презентацій магістерських робіт. А сьогодні на засіданні навчально-методичної ради буде розглядатися навчальна і методична література, яка претендує на затвердження вченою радою до друку.

 

     Завідувач оздоровчого центру В’ячеслав Крупка проінформував про початок планового медичного огляду студентів-першокурсників.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про візит у Францію, де протягом тижня мав можливість вивчати досвід організації навчального процесу у Вищій інженерній школі м. Ліль. Цікавою є модель поєднання навчального процесу та практики, коли теоретична частина в своїй більшості віддана на самоопрацювання, а на практиці студенти вирішують кейси і знайомляться з реальними умовами виробництва.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про хід ремонтних робіт. Майже на 100% замінено вікна в навчальному корпусі №14, йде облаштування даху на кафедрі військової підготовки та навчальному корпусі №6.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін повідомив про відкриття ще однієї спеціалізованої вченої ради з захисту дисертацій на базі нашого університету – з харчових технологій. Також цього тижня звітуватимуть молоді науковці, які вибороли державне фінансування.

    Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – опублікувати план заходів на 2018 рік з реалізації програми «Голосіївська ініціатива – 2020» на офіційному сайті, активізувати роботу підготовчого відділення та профорієнтаційну роботу, внести пропозиції щодо організації арт-простору для студентів. Вадиму Ткачуку – спільно з планово-фінансовим відділом і бухгалтерією проаналізувати фінансовий стан та розглянути проект бюджету університету на 2018 рік. Валерію Іщенку – відремонтувати електричні мережі в гуртожитках №1 та 4, завершити реконструкцію і утеплення даху в навчальному корпусі №6. Раднику ректора Івану Чижу, декану гуманітарно-педагогічного факультету Василю Шинкаруку та проректору Вадиму Ткачуку – надати пропозиції щодо відкриття університетської телестудії.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook