Профорієнтація, як спосіб допомоги для вибору майбутньої профеcії

10 листопада 2017, 10:00
м. Шостка
Як добре, коли у людини є можливість
 вибрати собі професію не за потребою, 
а погодившись з душевними схильностями.
Апшерони А.
 
   Студенти другого курсу спеціальності «Соціальна робота» продовжують знайомити з можливостями навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті випускників у своїх рідних школах.
     Так, 10 листопада 2017 року Юлія Верхуша – студентка навчальної групи СР-16002б кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, провела пізнавальну бесіду з учнями 11 класу Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5. Під час бесіди майбутні абітурієнти дізналися про наш університет, особливості вступної кампанії, необхідний перелік документів до вишу та спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету. Про зацікавленість потенційних абітурієнтів свідчили численні запитання про студентське життя, стипендії, проживання в гуртожитках, можливості працевлаштування після закінчення навчання.
     А Тетяна Шиліпук – студентка навчальної групи СР-17002б(СК) афедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, у цей же день, відвідала свою рідну загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у с. Полиці Камінь-Каширського району Волинської області, де розповіла учням про переваги навчання в університеті, особливості майбутньої спеціальності, умови проживання студентів у гуртожитках, можливості зайняття спортом та дозвіллям.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
       
      Будемо сподіватися, що отримана інформація допоможе випускникам шкіл, і місія наших студентів не була даремною. Бажаємо абітурієнтам зробити правильний вибір майбутньої професії, щоб це було за покликом серця.
 
Юлія Верхуша –
студентка навчальної групи
СР-16002б
 
Сергій Кубіцький,
- куратор групи
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook