День працівника сільського господарства у «Великоснітинському»

21 листопада 2017 року

     До Дня працівника сільського господарства України у НДГ «Великоснітинське» ім. О.В. Музиченка віншували кращих працівників господарства у 2017 році. Так, грамоти Міністерства освіти і науки удостоєний керівник виробничого підрозділу НДГ Ігор Діхтяр, Міністерства агрної політики та продовольства – директор Микола Журавель та доярка Людмила Свинарчук. А тракторист-машиніст Петро Шевчук отримав відразу дві нагороди – грамоту Київської облдержадміністрації та почесну грамоту НУБіП.

     Почесні грамоти НУБіП ректор університету Станіслав Ніколаєнко вручив і головному бухгалтеру Валентині Мартинюк, тваринниці Галині Римар, трактористу-машиністу Олександру Шевчуку та Олександру Горбатюку.

 

     Свято – святом, а головне зараз, то стан озимих зернових. Тому Станіслав Ніколаєнко разом з першим проректором Ігорем Ібатулліним та начальником відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Василем Туринським поїхали в поле – оглянути посіви озимої пшениці під урожай 2018 року. Та переконалися, що посіви знаходяться у відмінному стані.

 

Ірина Артемчук,
старший науковий співробітник НДЧ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook