Анастасія Богданова та Євгеній Рудаков – Міс та Містер факультету ветеринарної медицини – 2017

19 листопада 2017 року

     Останній місяць осені продовжує дивувати та інтригувати. 15 листопада факультет ветеринарної медицини охопила неймовірна хвиля краси та грації: конкурс «Краса ФВМ – 2017». У зв’язку з різними політичними подіями востаннє він проводився ж у далекому 2013 році, але силами студентської організації та за підтримки деканату факультету це дійство відновилося.

     Дев’ять чудових пар зібралося для того, щоб показати свої красу і таланти та довести, що ветеринари не лише професійні лікарі, а й красиві та вміють співати, танцювати (і навіть на пілоні), малювати, володіють бойовими мистецтвами та пишуть авторські вірші. Оцінювало їх суворе, але справедливе журі на чолі з деканом факультету ветеринарної медицини Миколою Цвіліховським. Ведучими свята були Гліб Міхаровський та авторка цього матеріалу.

 

     На глядачів чекало чотири цікавих конкурси. Першим з яких був показ від молодих дизайнерів, у якому учасники демонстрували створені власноруч костюми. І матеріал для них обирали найрізноманітніший: карти, CD-диски, шприці (адже ми все ж таки ветеринари), шнури, сумки, газети, старі монети, шари та шкіряні вироби. Таке враження, що ми побували на «Ukranian fashion week».

 

     Наступним конкурсом була демонстрація відео-візитівки, де наші красені та красуні коротко розповідали про себе, свої хобі та захоплення.
     Бурні емоції викликав і конкурс дефіле, оскільки конкурсанти вийшли у костюмах героїв своїх улюблених фільмів. Ми побачили Маліфісенту, Мерлін Монро, головну героїню фільму «Чорний лебідь», Клеопатру, принцесу Жасмін, матір Олександра Македонського, магічного Капелюшника, Нео із фільму «Матриця», Гаррі Поттера і Супермена з Бетменом.

     Свої таланти претенденти на корону продемонстрували у однойменному конкурсі. А вінчав все це вихід-дефіле «Світське життя»: хлопці у смокінгах і дівчата у довгих вечірніх сукнях показали себе дійсно у всій красі.
     У перервах музичні композиції дарували студенти магістратури Наталія Барченко та Станіслав Імшенецький.

     У результаті «Містером глядацьких симпатій» став Віктор Шиханцов, а «Міс глядацьких симпатій» – Анастасія Сизоненко. Звання віце-містера виборов український самурай Андрій Шкребінь, а віце-міс – Людмила Смольнікова.
   І – головна інтрига вечора - хто ж став красунею та красенем факультету? Корона Містера факультету ветеринарної медицини дісталася першокурсникові Євгенію Рудакову, а міс - третьокурсниці Анастасії Богдановій.

     У дитинстві мама мене називала маленькою принцесою і я мріяла дійсно стати нею, ось сьогодні ця мрія збулася, поділилася враженнями Настя. Участь у конкурсі була для мене важливим кроком, адже я не впевнена в собі людина, а тут змогла перебороти свої комплекси. Так би мовити, вийшла із зони комфорту і ні хвилини про це не пожалкувала!

     Всі учасники отримали подарунки від деканату факультету та студентської організації. Велика подяка конкурсантам та головним постановникам свята ‒ Марії Саморай, Наталії Барченко, Марії Яремі, Олександру Резніченку та, звісно, куратору свята, заступнику декана Сергію Деркачу.

Дар’я Ходій,
Ірина Хітрих

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook