Близький Схід стає ближчим: науковці факультету конструювання та дизайну взяли участь у конференції (IMAT 2017) в Тегерані

19 листопада 2017 року

   У рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну Гнилоскуренко С.В. взяв участь у Міжнародній конференції «Матеріали та металургійне виробництво» (IMAT 2017), що проходила в Тегерані (Іран).

     Міжнародна конференція «Матеріали та металургійне виробництво» (IMAT 2017) є важливою подією у галузі матеріалознавства для презентації наукових досягнень, нових технологій та продукції на Близькому Сході. Тематика конференції включала лиття та затвердіння, металургію, фізичну металургію та матеріалознавство, інженерні матеріали, моделювання, стратегічне управління та навколишнє середовище.
     Конференція проводиться з 2007 року і у цьому році була організована Асоціацією металургії та матеріалознавства Ірану та Товариства ливарників Ірану та зібрала в Ірані більше тисячі учасників з різних країн. Доцент Гнилоскуренко С.В. виступив з доповіддю «Investigations of the Technological Parameters of Two-Rolls Pouring – Rolling Process of the Steel Strip».

     У планах науковців факультету конструювання та дизайну – поглиблення співпраці з іранськими колегами як в науковій сфері, так і в підготовці кадрів.

Євген Афтанділянц,
завідувач кафедри конструкційних матеріалів та матеріалознавства

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook