Богдан Фещенко – шаховий король НУБіП

17 листопада 2017 року

     В університеті пройшов шаховий марафон «Gens una sumus» («Усі ми єдина сім’я»). Свої вміння у ньому продемонстрували 53 студента та 28 викладачів, серед яких майстер спорту міжнародного класу, два майстра спорту, п’ять кандидатів в майстри спорту та дванадцять першорозрядників.

    Чемпіоном НУБіП серед студентів став Богдан Фещенко (юридичний факультет), друге місце посів Євген Гуменюк (економічний факультет), а третє Оксана Ткачук (економічний факультет).

     Серед викладів лідирували представники факультету землевпорядкування: перемогу виборов доцент кафедри геодезії та картографії В’ячеслав Богданець, а «срібло» – у завідувача лабораторії кафедри землевпорядкування Зафіра Кукушева. «Бронза» ж дісталася завідувачу кафедри технологій м’ясних рибних та морепродуктів Олександру Савченку.

     Саме ці кращі з кращих і позмагалися за суперкубок проректора з навчальної і виховної роботи. У результаті шаховим королем НУБіП став Богдан Фещенко. Головний приз йому вручив ініціатор цих змагань Сергій Кваша, який запропонував створити в університеті клуб «Шаховий король» та провести у травні великий турнір до 120 річчя Університету.

Віталій Коваленко,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook