Постерна конференція магістрів факультету інформаційних технологій: погляд студентства на актуальні питання

17 листопада 2017 року

    14 листопада студенти, аспіранти та молоді вчені факультету інформаційних технологій стали учасниками VIII міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта», у фокусі якої пройшла щорічна постерна конференція магістрів другого року навчання
     232 аудиторія навчального корпусу № 15 перетворилася на справжній коворкінг чи галерею постерів, в яких студенти торкались актуальних питань аналізу, моделювання та прогнозування економіки, розробки інформаційних систем, впровадження новітніх інформаційних технологій в галузях природокористування. Учасники постерної презентації познайомили з ходом і попередніми результатами своїх наукових досліджень, що майже завершені та готові до захисту перед екзаменаційною комісією в середині грудня 2017 року.

  

  

     Окрім представлення неординарних тематик та розробок, студенти показали і креативні підходи до створення самих постерів, що були досить інформативними і відображали основні етапи та магістерських робіт. За підсумками будуть обрані найкращі постери, а їхні автори будуть нагороджені грамотами за успіхи в науковій роботі.

  

  

     На презентацію завітали багато студентів молодших курсів. Біля окремих постерів відбувалися жваві дебати, які охоплювали коло актуальних питань з різних предметних галузей. І, як результат, на декілька годин факультет занурився в атмосферу партнерського спілкування, гострих дискусій та дружніх порад нашим магістрам, більшість з яких незабаром поповнять лави висококваліфікованих фахівців за певними напрямками.

Наталія Клименко,
заступник декана факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook