Богданова Анастасія та Рудаков Євгеній – Міс та Містер факультету ветеринарної медицини – 2017

16 листопада 2017 року

Останній місяць золотистої осінні продовжує дивувати та інтригувати. 15 листопада факультет ветеринарної медицини охопила неймовірна хвиля краси та грації на конкурсі «Краса ФВМ – 2017». Цей надзвичайний конкурс в зв’язку з різними політичними подіями останній раз проводився аж у далекому 2013 році, але силами студентської організації та за підтримки деканату факультету це дійство відновлено знову. Дев’ять чудових пар зібралося для того, щоб показати свої таланти та красу у повній мірі та довести, що ветеринари не лише професійні лікарі, а й красиві та вміють співати, танцювати, малювати, володіють бойовими мистецтвами, танцюють на пілоні та пишуть авторські вірші.
Хто переможе? А найголовніше, хто найбільше сподобається глядачам?
Питання.  Питання. Та ще раз питання. Декілька годин конкурсу  пройшли дуже швидко, адже вся увага була сконцентрована на учасниках та їх красі, що і не дивно.


Оцінювало наших конкурсантів суворе, але справедливе журі: декан факультету ветеринарної медицини  Цвіліховський Микола Іванович – голова журі, заступник декана – Данілов Василь Бенедиктович, чарівна та неповторна Макода Світлана Леонідівна – доцент кафедри культурології, керівник клубу бального танцю «Чарівність», Міс НУБіП – 2012, красива та граціозна Кравцова Дарина – аспірант кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, Імшенецький Станіслав – студент магістратури факультету ветеринарної медицини ‒ Містер НУБіП – 2016, голова студентської організації – Кирилов Кирил, а також Саморай Марія – голова культ-масового сектору СО факультету. Отож, коли наша чарівна сімка найсуворіших зібралася та зайняла свої почесні місця, ведучі свята Міхаровський Гліб та Ходій Дар’я розпочали чарівне дійство.

 
На глядачів чекало чотири цікавих конкурси. Першим був конкурс «Показ від молодих дизайнерів», де конкурсанти демонстрували костюми, зроблені власними руками. Костюми були зроблені із карт, CD-дисків, шприців (адже ми все ж таки ветеринари), шнурів, сумок в клітинку, газет, старих монет, шарів та шкіряних виробів. Таке враження, що ми побували на «Ukranian fashion week».

 
Наступним конкурсом була демонстрація відео-візитівки, де наші красені та красуні коротко розповідали про себе, свої хобі та захоплення.
Але це ще не все. Конкурс «Дефіле» викликав бурні емоції, оскільки конкурсанти вийшли у костюмах героів своїх улюблених фільмів. Ми побачили Маліфісенту, Мерлін Монро, головну героїню фільму Чорний Либідь, Клеопатру, принцесу Жасмін, матір Олександра Македонського, магічного Капелюшника, Нео із фільму Матриця, улюбленого Гаррі Поттера і навіть Супермена та Бетмена.


У конкурсі «Таланти» ми побачили, як наші красені та красуні вміють співати, танцювати, малювати, володіють бойовими мистецтвами, танцюють на пілоні та пишуть авторські вірші.


А завершував наш показ – вихід-дефіле «Світське життя». Хлопці у смокінгах, дівчата у довгих вечірніх сукнях демонстрували усю свою красу.


Також в перервах дарували нашим гостям музичні композиції студенти магістратури – Барченко Наталія та Імшенецький Станіслав.


На цій чарівний ноті наше вельмишановне журі вирушило обирати переможців. Як і у будь-якому конкурсі талановиті всі, але переможцями можуть бути лише самі найкращі.
Отож, містером глядацьких симпатій став учасник під номером 1 – Шиханцов Віктор, а міс глядацьких симпатій учасниця під номером 8 – Сизоненко Анастасія. Звання віце-містера НУБіП України зайняв Шкребінь Андрій, так званий український самурай. Віце-міс ФВМ НУБіП України стала учасниця під номером 1 – Смольнікова Людмила.

І-і-і-і-і-і інтрига вечора, хто ж зайняв почесне звання красуні та красеня факультету?! Хвилинна пауза, та ми вже знаємо результати. Отже, містером факультету ветеринарної медицини став студент першого курсу Рудаков Євгеній, а міс ФВМ НУБіП України, головною красунею стала студентка третього курсу Богданова Анастасія. Саме вони впродовж року будуть володіти цими титулами.


Після свята ми мали змогу поговорити з новообраною красунею та дізнатися враження від конкурсу з перших вуст. Не дивлячись на хвилювання та бурю емоцій, Анастасія все ж змогла розповісти своє перше враження: «Коли я була маленькою, мама мене називала маленькою принцесою, я мріяла дійсно стати нею, ось сьогодні ця мрія збулася. Треба просто повірити у себе, повірити в мрії і вони обов’язково здійсняться. Участь у конкурсі була для мене великим важливим кроком, я не впевнена в собі людина, і завдяки конкуру я змогла перебороти свої комплекси, свою невпевненість. Так мовити, вийшла із зони комфорту і ні хвилини про це не пожалкувала! В залі були люди, що вірили в мене, і для мене це було дуже важливо. Всі учасники молодці, ми стали з ними гарними друзями, я буду сумувати за нашими репетиціями.  Хочу побажати всім вірити, просто вірити у мрії, в себе, і ні в якому разі не здаватися!!! Все обов’язково здійсниться.  Надалі в мене ще складніший етап, серйозніший. Я хвилююся, але вірю що усе вийде». Що ж, дякуємо Анастасії та побажаємо їй з Євгеном успіху!

Свято підійшло до кінця, проте ми сподіваємося, що такої великої перерви між проходженням конкурсів більше не буде, це стане знову доброю традицією факультету ветеринарної медицини.
Всі учасники отримали подарунки від деканату факультету та студентської організації. Велика подяка всім конкурсантам та головним постановникам свята ‒ Саморай Марії, Барченко Наталії, Яремі Марії, Резніченку Олександру та звісно куратору свята, заступнику декана Сергію Деркачу.
Ще раз дякуємо усім за увагу та підтримку наших конкурсантів.  ВЕЛИКЕ спасибі студентській організації факультету та адміністрації в особі Цвіліховського Миколи Івановича. До нових зустрічей!
 

Медіа-центр СО ФВМ НУБіП України


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook