Стартував всеукраїнський конкурс «Агро 2018» для студентів-новаторів

16 листопада 2017 року

     16 листопада в Національному університеті біоресурсів і природокористування України благодійний Фонд Бориса Колеснікова дав старт освітнього проекту «Агро 2018».

     Конкурс дає можливість українським студентам, які опановують спеціальності, шо стосуються агропромислового комплексу, презентувати власні проекти лідерам ринку і отримати експертну оцінку. Автори оригінальних ідей отримають можливість відвідати Міжнародну сільськогосподарську виставку Fieragricola 2018 у Вероні.

 

     Аграрний сектор України потребує не тільки інвестицій, а й молодих амбітних фахівців і новаторського підходу, – вітаючи студентів університету з можливістю заявити про себе у новому проекті «Агро 2018», сказав ректор Станіслав Ніколаєнко. Сьогоднішній захід органічно поєднується з новим освітнім напрямком НУБіП і його стратегією розвитку «Голосіївська ініціатива 2020».

 

     Станіслав Ніколаєнко презентував присутнім основні напрямки наукових досліджень університету, акцентувавши увагу на участі в них студентства. Йому є де застосувати свої знання. А якщо кілька студентів підготують один спільний проект – це просто прекрасно. Сьогодні, до речі, в університеті відкривається стартап школа, від якої ми очікуємо реалізацію студентських підприємницьких інноваційних ідей. Саме цього також очікують і організатори від нинішнього студентства аграрних вишів.

 

 

 

     Конкурс «Агро 2018» пройде в два етапи: в листопаді – написання конкурсантами мотиваційного есе і в грудні - презентації власного проекту. Взяти участь в ньому можуть студенти денної форми навчання всіх аграрних вишів України. Всі бажаючі повинні зареєструватися в проекті на сайті http://kolesnikovfund.org/ru/agro-2018 до 8 грудня включно.

 

 

  

     Тридцять переможців конкурсу в лютому 2018 року відправляться на Міжнародну сільськогосподарську виставку в Італію, де познайомляться з новітньою сільськогосподарською технікою, обладнанням, технологіями ведення господарства, отримають з перших вуст інформацію про добрива, фітофармацевтику, захист врожаїв. Їм представлять передові ідеї тваринництва, розведення і селекції, ветеринарії, а також технології, пов’язані з виробництвом продукції сільського господарства. Так що молоді є за що поборотися!

Валентин Обрамбальський


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook