Викладачі кафедри взяли участь у презентації проекту "Ideation"

16 листопада 2017, 13:12

13.10.2017 року відбувся науковий семінар з інновацій. Мета семінару - знайомство вітчизняних НПП із світовим досвідом щодо просування наукового знання, інновацій.
Головний доповідач - Дуглас Грем (Douglas Graham) - США, експерт із кібербезпеки, виступив з презентацією проекту під назвою "Ideation".

 

"Ideation" це програмне забезпечення, яке дозволяє на глобальному рівні завдяки мережі Інтернет, подібно до соціальних мереж обмінюватися науковими здобутками. Тобто, це мережа науковців, наукової діяльності метою якої є пошук інноваційних рішень та поширення цікавих думок. Розповів про проблеми (навів деякі із 28) які перешкоджають поширенню наукового потенціалу, інновацій взагалі, та про кілька зокрема в Україні. Є інструменти регулювання ступенів публічності власних відкриттів, винаходів. "Ideation" - мережа взаємодії науковців, їх досягнень. Програма, яка дозволяє керувати інтелектуальною власністю. І ми маємо можливість користуватися цією програмою.

Можна зареєструватись і користуватися цим сервісом безкоштовно увівши в поле суми оплати за користування на сайті (http://www.ideationng.com) необхідний пароль - Ukra.
Зараєструвавшись в мережі, науковець має право поширювати свої ідеї, ділитися ними зі світом, його ідеї можуть бачити ті, кого він відкриє до них доступ.

"Ideation" - приклад наукової взаємодії через інтернет.
Мета - знизити рівень невикористаного знання, інновацій шляхом регулювання рівня його відкритості світові.
Це надання можливості демонструвати відкриття без втрати авторських прав.


Більше можна дізнатися на сайті http://www.ideationng.com - Ideation platform
або
зв"язавшись з Douglas Graham
[email protected], +1(646)742 1000 

Д.І. Чорноморденко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook