Презентація проекту "Агро-2018"

16 листопада 2017, 12:00

16 листопада в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбудеться презентація проекту-конкурсу Благодійного Фонду Бориса Колеснікова «Агро 2018».

Конкурс об'єднає українських студентів усіх провідних вишів України, які навчаються за агроспеціальностями, талановиту і активну молодь, яка прагне заявити про себе і презентувати найкращим експертам галузі свої власні проекти.

«Агро 2018» пройде у два етапи - написання мотиваційного есе конкурсантами (у листопаді 2017 року) і презентації власного проекту (у грудні 2017 року).

30 переможців проекту вже в січні 2018 року відвідають Міжнародну сільськогосподарську виставку Fieragricola 2018 у Вероні (Італія).
 
Під час відвідування експозиції українські студенти ознайомляться з інноваціями, трендами і товарами сезону. У фокусі будуть: сільськогосподарські машини, обладнання і техніка, нові технології ведення господарства, добрива, фітофармацевтика, захист врожаїв, а також продукція і технології, пов'язані з використанням продуктів сільського господарства.
 
Презентація відбудеться о 12-00 в аудиторії 309 навчального корпусу №3.
 
Прес-служба НУБіП
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook