Учнів Василькова запросили на навчання на факультет ветеринарної медицини

15 листопада 2017, 15:20

Доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин Журенко О.В. провела  профорієнтаційну роботу  у Васильківській ЗОШ І–ІІІ ступенів № 2 Київської області.


Під час зустрічі з учнями школи доцент  Журенко О.В.  розповіла про переваги навчання у НУБіП України та презентувала їм факультет ветеринарної медицини. Учням також була надана інформація про спеціальності, які на факультеті ветеринарної медицини запрошують на навчання в 2018-2019 навчальному році, а саме спеціальність 211 - Ветеринарна медицина та 212 - Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.


Учні  отримали інформацію  про структуру нашого університету, переваги навчання в ньому, навчальний процес при підготовці фахівців,  матеріально-технічну базу університету та факультету ветеринарної медицини, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті університету та факультету, студентському самоврядуванні, про умови життя та відпочинку студентів.


Окрема подяка директору школи Бєліковій Неонілі Анатоліївні  та вчителю біології  Педько Галині Георгіївні за допомогу в організації цієї роботи та співпрацю.
 

В. Карповський


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook