Українсько-німецький форум харчових продуктів

15 листопада 2017 року
м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 55

З метою підтримки українських експортерів і імпортерів та поглиблення співробітництва із товаровиробниками Федеративної Республіки Німеччини, Торгово- промислова палата України у взаємодії з Центром підтримки експорту до ЄС «Агроторгівля України»Міністерства продовольства та АПК Німеччини, Посольством Федеративної Республіки Німеччини в Україні та Німецько-Українською промислово - торговою палатою організували Українсько-німецький форум харчових продуктів та виставку, які відбулися 14 листопада 2017 року. У заході прийняли участь доценти кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Юлія Слива та Наталія Сілонова

 

Пленарна частина Форуму була присвячена актуальним питанням розвитку сталого сільського господарства, ефективної переробної промисловості та підвищенні міжнародної конкурентоспроможності відповідно до принципів ринкової та регуляторної політик та передбачала виступи представників органів державної влади, організаторів, експертів та представників агробізнесу Німеччини та України, а також В2В переговори та відкриття і проведення виставки харчових продуктів з обох країн. Учасники - німецькі та українські компанії, по 20 з обох сторін, які виробляють та займаються торгівлею продуктами харчування (кондитерські та хлібобулочні вироби, сири, ковбаси, овочі та фрукти, ягоди, безалкогольні та алкогольні напої, органічна продукція).



Захід об’єднав аграрну виставку та дискусійну панель «Майбутнє українського агробізнесу. Реалії та нові можливості», де представили виступи Геннадій Чижиков, президент ТПП України, Герман Інтеманн, Аграрний аташе посольства ФРН в Україні, Александер Маркус, голова правління Німецько-української промислово торгівельної палати, Андре Піллінг, керівник проекту «Агроторгівля України» та багато інших цікавих виступів.

 

Наталія Сілонова,
доцент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook