День відкритих дверей факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України

6 листопада 2017 року

        Поїздка студентів групи Т-41 на День відкритих дверей факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України

        Останній рік навчання в коледжі – це вирішальний етап в житті студента. Перед ним постає багато запитань: «Піти працювати за отриманою спеціальністю чи продовжити навчатися далі?», «Якщо продовжити навчання, то де і в якій формі: на стаціонарі чи заочно?». Щоб відповісти на ці запитання, студент повинен володіти повною інформацією про навчальні заклади з обраного фаху, умови навчання в них.

        Саме тому дуже важливою для студентів групи Т-41 була поїздка разом з куратором Шимком В.М. та викладачем Матвєєвим Л.Л. 4 листопада на День відкритих дверей факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

        Студентів чекала тепла, гостинна і незабутня зустріч на кафедрі технологій виробництва молока та м’яса з колишньою випускницею нашого навчального закладу, а зараз викладачем НУБіП України, Коропець Л.А. та завідувачем кафедрою Угнівенком А.М. Потім перед студентами виступили декан факультету Кондратюк В.М. та ректор університету Ніколаєнко С.М.

        На завершення студентів чекала екскурсія аудиторіями та навчальними лабораторіями факультету, до музею бджільництва та стаєнь з різними породами коней.

        Поїздка була дуже насиченою, інформаційною, пізнавальною і дуже сподобалася студентам. Жоден з них не пошкодував витраченого часу.

Шимко В.М., куратор групи Т-41


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook