Майбутні інженери-механіки взяли участь у постерній конференції

13 листопада 2017 року

     8 листопада на постерній конференції прозвітували магістри механіко-технологічного факультету. Результати своїх магістерських робіт оприлюднили 78 магістрів спеціальності «Агроінженерія» та 22 магістри спеціальності «Транспортні технології (автомобільний транспорт)».

     У вступній промові декан факультету Ярослав Михайлович привітав магістрів з виходом на фінішну пряму в навчальному процесі та побажав достойно представити і відстояти наукові здобутки своїх робіт.

     Жвава дискусія розвивалася навколо наукової значимості та актуальності кожної магістерської роботи. Щиро зацікавився змістом робіт і проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який наголосив на необхідності поєднання досліджуваної тематики з реальними потребами сучасного виробництва та господарювання. Проректор навів приклади методики побудови магістерських робіт з орієнтацією на кінцевий науково обґрунтований результат, який показує високий рівень автора, та побажав магістрам вдалого попереднього захисту на кафедрах факультету.

     Підбиваючи підсумки конференції, заступники декана з навчальної і виховної роботи Ігор Сівак та Олег Заболотько зобов’язали магістрів підготувати роботи до попереднього захисту, пройти перевірку на плагіат та врахувати висловлені пропозиції і зауваження.

Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook