На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулася перша з циклу лекцій «Освіта за кордоном»

24 жовтня 2017 року

24 жовтня 2017 року за ініціативою кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту розпочато цикл лекцій  «Освіта за кордоном», в рамках якого студенти факультету аграрного менеджменту зустрілися з Габріелем Чинарро – представником  Інституту менеджменту та адміністрування (Universit de Perpignan Via Domitia, Франція).

 

Студенти дізналися про особливості навчання у вищих навчальних закладах Франції, зокрема у Université de Perpignan Via Domitia, який входить до топ 90 ВНЗ Франції та у 5% кращих університетів світу. Це середній за кількістю студентів ВНЗ, у якому здобувають освіту до 15 тисяч студентів, а викладацький склад нараховує біля 800 викладачів. Приймальна комісія навчального закладу розглядає заяви місцевих, так і абітурієнтів з-за кордону, для України – за програмами міжнародного обміну.  

 

Відповідаючи на питання студентів, Габріель Чинарро розповів які професії користуються попитом на ринку праці Франції та окремих країн Європи. Серед інших питань, які зацікавили аудиторію – особливості здобуття різних освітніх рівнів у ВНЗ країн Європи, терміни та вартість навчання, можливості набуття під час навчання практичних навичок для подальшого працевлаштування відповідно до отриманого фаху.

Тетяна Мостенська

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook