Кафедра аграрного консалтингу і туризму радо зустрічала вступників

12 листопада 2017 року

     Нещодавно у гості до кафедри аграрного консалтингу і туризму завітали студенти коледжу культури і мистецтв (м. Київ) зі своїм викладачем Маріанною Адамовською. Їх радушно зустріли викладачі кафедри Лілія Рибак, Стефанія Мосіюк, які із завідувачем кафедри Тетяною Кальною-Дубінюк розповіли про можливості університету в підготовці висококваліфікованих фахівців, показали переваги навчання за спеціальністю «Туризм» саме в нашому університеті. Тут можна отримати знання в напряму розвитку зеленого туризму – дуже актуального сьогодні в світі.

   Заступник директора ННІ післядипломної освіти Віктор Пабат розкрив унікальність спеціальності «Туризм» з його екологічною складовою та широкі можливості, що відкриваються перед майбутніми студентами.

    Молодь зацікавилась не тільки навчальними програмами, а й суспільним життям студентів, культурно-масовими та спортивними заходами, можливістю проходження практики за кордоном. Знайомство з університетом продовжилося екскурсією до музею диких тварин і ботанічного саду НУБіП, яка викликали багато позитивних емоцій.


     Сподіваємося, ці діти ще не раз до нас прийдуть і в подальшому стануть студентами бакалаврської програми «Туризм».

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook