Студентки факультету показали видовищну гру у фіналі змагань з волейболу

10 листопада 2017 року

9 листопада відбулася фінальна гра  змагань з волейболу серед студенток у рамках Спартакіади студентів НУБіП України 2017–2018 навчального року. У фінальній зустрічі нашим студенткам протистояли опонентки з факультету інформаційних технологій.

Поєдинок виявився цікавим та дуже напруженим. Стоян Ольга, Сулейманова Роза, Продоляк Яна, Малик Валерія, Лук'янець Анна та  Грек Ольга показали видовищну та комбінаційну гру. Глядачів тримали в напрузі кожен розіграш м’яча, кожна атака та виставлений блок.

Емоції переповнювали кожного, хто спостерігав за грою. А на неї завітали не лише студенти факультету, а й викладачі та керівництво на чолі з деканом М. Цвіліховським.


Сьогодні наші дівчатка поступилися рахунком, проте, аж ніяк не майстерністю або характером. Фарт був на іншій стороні. Вибороти 2 місце у змаганнях з волейболу з-поміж 15 команд-учасниць – відмінний результат. Молодці, дівчатка!!! Так тримати!!!


Наостанок хочеться навести слова ініціатора організації сучасних Олімпійських ігор П’єра де Кубертена: «У спорті головне не перемога, а боротьба за неї…». А у сьогоднішньому поєдинку її було вдосталь…

Ю. Харкевич

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook