Фінальні ігри спартакіади НУБіП України з волейболу серед жіночих команд

9 листопада 2017 року

     З 31 жовтня проходить Спартакіада студентів НУБіП України з волейболу серед жіночих команд. Вже зіграно 28 ігор. Протягом змагань точиться запекла боротьба між дівчатами які захищають честь своїх факультетів.
    Отож, у цьогорічних змаганнях залишається визначити тільки призерів. Команди, які будуть боротися за призові місця, здолали складний турнірний шлях.

     У першій півфінальній грі зустрілися, минулорічний переможець, команда факультету інформаційних технологій та команда факультету конструювання та дизайну, яка вперше за останній час дійшла до такої стадії змагань. Зустріч закінчилася перемогою команди факультету інформаційних технологій.

    У другій півфінальній грі зустрілися команди факультету ветеринарної медицини та факультету аграрного менеджменту, срібним призером минулого року. У запеклій боротьбі і досить несподівано перемогу святкувала команда факультету ветеринарної медицини.

    У підсумку за третє місце поборються факультети аграрного менеджменту та конструювання та дизайну. Гра відбудеться 9 листопада о 1700. А за звання переможця спартакіади будуть боротися дівчата з факультетів інформаційних технологій та ветеринарної медицини. Гра відбудеться 9 листопада о 1800.

     Хотілося б відмітити велику кількість уболівальників на трибунах ігрової зали навчального корпусу № 9, які палко підтримують свої команди. Тому запрошуємо усіх вболівальників на останній ігровий день цьогорічних змагань, приходьте підтримати свої команди у фінальних іграх.

     Також нагадуємо, що змагання серед чоловічих команд розпочинаються 14 листопада. Засідання представників команд відбудеться 9 листопада о 1500 у навчальному корпусі №9.

Дмитро Магльований,
головний секретар змагань,
викладач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook