Попереджений – озброєний! Нові тренди в галузі енергетики та екології підприємства

9 листопада 2017 року
Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект,15, м. Київ

7-9 листопада 2017 року проходить виставка «Енергетика в промисловості», що проводиться в рамках Міжнародного форуму «Паливно енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє», яку відвідали співробітники кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції к.т.н., доцент Наталія Мєдвєдєва та аспірант Тетяна Розбицька.

 

Сьогодні, енергетичний фактор є визначальним у розвитку економічної ситуації в Україні. Дефіцит паливно‑енергетичних ресурсів в країні стимулює керівників, відповідальних за прийняття рішень на національному, регіональному та місцевому рівнях, до негайного проведення ефективних галузевих реформ, впровадження енергоефективних технологій та широкомасштабних програм з енергозбереження на підприємствах усіх секторів економіки.

У нових економічних умовах, XV Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості - 2017» покликана стати центральним об'єднуючим галузевим заходом для демонстрації досягнень у сфері виробництва енергозберігаючого обладнання та інноваційних технологій, а також головною консолідуючою подією для конструктивного діалогу бізнесу і влади, виробничої кооперації промисловців і підприємців.

 

Відвідувачі виставки Наталя Мєдвєдєва та Тетяна Розбицька мали унікальну нагоду взяти участь в обговоренні сьогодення і майбутнього вітчизняної енергетики, зустрітися з представниками галузевої інтелектуальної та інженерної еліти.

Фахівці кафедри ознайомилися з прогресивним досвідом ефективного управління енергетичним господарством та застосування енергозберігаючих технологій, запровадження методів і засобів зниження енергетичних витрат на виробництві, підвищення ресурсу та ефективності роботи енергетичного та електротехнічного обладнання, та іншими інноваційними рішеннями.

Одночасно з виставкою «Енергетика в промисловості - 2017» у Міжнародному виставковому центрі відбулась IV Спеціалізована виставка «Екологія підприємства - 2017», яка є сучасним майданчиком для вирішення екологічних проблем сьогодення. Завданнями виставки є популяризація ведення «зеленого» бізнесу підприємствами країни, а також підвищення рівня обізнаності громадян в сфері екологічної безпеки.

В рамках виставки «Екологія підприємства» на території МВЦ розташувалась «Спецекспозиція електротранспорту».

Слід зазначити, що цього року підприємства країни виявляють високу зацікавленість у впровадженні «зелених технологій» на власному виробництві, модернізації застарілого обладнання та мінімізацію його впливу на навколишнє природне середовище.

 

 

 

 

Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook