ПОЄДНУЄМО НАУКОВУ РОБОТУ З ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЮ

21 жовтня 2017 року
м. Вінниця

Нещодавно у Вінниці відбулося відкриття роботи Вінницького територіального відділення Малої академії наук України, що було перенесено у зв’язку із трагічними подіями у Калинівському районі на військових складах. На зібранні виступив професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК нашого університету д.т.н. Ігор Паламарчук, який є головою секції «Науково-технічна творчість та винахідництво» відділення технічних наук Малої академії наук України.

 

У своєму виступі він відзначив основні досягнення НУБіП України за останні роки, ознайомив школярів та їх батьків з перспективами та правилами вступу, основними спеціальностями та програмами підготовки, дозвіллям молоді, умовами побуду у гуртожитку, унікальністю та мальовничістю Голосіївського лісопаркового мікрорайону.
На відкритті були присутні біля 400 школярів 9–11 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій Вінниці та Вінницької області. Взагалі Вінницьке відділення МАН України проводить навчання у 32 наукових секціях. 
 

 

Також, приємно відмітити, що на цьому заході Паламарчук Ігор Павлович був нагороджений двома почесними грамотами від Департаменту агропромислового розвитку Вінницької облдержадміністрації та від Вінницької міської організації ветеранів України за багаторічну плідну навчально-наукову працю із сільською молоддю, вагомий внесок у розвиток сільськогосподарської науки, та у зв’язку із 55-річчям з дня народження.
 
Ігор Паламарчук
професор кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook