Міжнародна олімпіада з менеджменту серед молоді стартувала

8 листопада 2017 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №3, ауд. 213

 

     7 листопада 2017 року на базі університету пройшла церемонія відкриття Гран-прі IV міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді. Його учасниками стали переможці у відповідних номінаціях з України, Казахстану і Білорусії, в т.ч. і студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, які опановують спеціалізацію «Якість, стандартизація та сертифікація».

  

     Цьогорічний захід проводиться за рішенням Міжнародної гільдії професіоналів якості та Клубу лідерів якості країн Центральної та Східної Європи та проходить в межах Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «Естафета якості». Найвищий рівень цієї олімпіади присвячується Всесвітньому дню якості, який відзначається на всіх континентах під егідою ООН.

  

     НУБіП вкотре став співорганізатором цього непересічного міжнародного заходу. Відкриваючи його роботу, ректор Станіслав Ніколаєнко поінформував учасників, що нині університет входить до десятки кращих в Україні та трійки столичних вишів. Особлива гордість вишу — талановиті студенти, близько ста з яких лише за останній рік стали переможцями і призерами різноманітних Всеукраїнських олімпіад та конкурсів.

  

     Розвинені європейські країни — це, перш за все, інша культура, до якої нам ще треба дорости, зазначив лідер Глобального проекту Петро Калита. Вихід із цієї ситуації у зміні філософії і психології українців, перш за все молоді. Потрібно вибудувати нові «дружні» стосунки між владою і суспільством, суспільством і бізнесом, топ-менеджерами та персоналом компаній. І створювати сучасні ефективні системи менеджменту, розуміючи, що це «коренева система», а всі бажані результати - її «плоди». При цьому потрібно осмислено використовувати кращу світову практику, тому такі олімпіади – це крок до майбутнього розквіту.

  

 

     Окрема подяка спонсорам олімпіади – Міжнародній спеціалізованій фармацевтичній корпорації «Юрія-Фарм» в особі HR-директора та лідера платформи «Сходи в майбутнє» Ігоря Найди.

     Баталії представлені в трьох номінаціях Гран-прі: практики та методи менеджменту, системи управління якістю, командні змагання з менеджменту.

 

 

     Передбачена також спеціальна номінація «Гран-прі Супер», яка розігрується серед володарів Гран-прі в номінаціях «Практики і методи менеджменту» і «Системи менеджменту якості ».

 

Владислав Сухенко,
завідувач кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook