«Дотик природи» на Всеукраїнському біологічному форумі учнівської та студентської молоді

7 листопада 2017 року

      «Дотик природи» студенти-агрохіміки та юннати Малої академії наук України змогли відчути на Всеукраїнському біологічному формі учнівської та студентської молоді, що пройшов у перші дні листопада під егідою МОН. Молодь із різних куточків України представила тут стендові доповіді за своїми науковими проектами. Їхні теми виявилися дуже різноманітними: про особливості ґрунтів їх рідних регіонів, дослідження із геології, вікового складу дубів, зміни клімату, русел рік тощо.
     Вони викликали жваву зацікавленість членів наукового гуртка «Управління якістю продукції рослинництва в сучасних технологіях», які радо поспілкувались із учнівською молоддю та розширили горизонти свідомості, відвідавши навчальний майстер-клас «Що є стартАП?».

     Оцінювати роботи талановитої молоді у номінації «Науки про Землю» пощастило нашій колезі – доценту кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна Надії Бордюжі. Після цієї роботи вона поспілкувалася з учасниками і розповіла про спеціальності, за якими готують спеціалістів у НУБіП, особливу увагу звернувши на переваги навчання на агробіологічному факультеті та перспективи співпраці із кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна за спеціалізацією «Агрохімія і ґрунтознавство» у межах проекту «Agristart» та запросила їх на навчання до нас.
     Тож, дякуємо організаторам та учасникам за приємний «Дотик природи» і сподіваємось на його продовження.

Ніна Бикіна,
доцент кафедри агрохімії та
якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook