Як воно, бути НУБіПівцем? Студенти Каховського державного агротехнічного коледжу відвідали агробіологічний факультет

7 листопада 2017 року

     У перший день листопада студенти агрономічного відділення Каховського державного агротехнічного коледжу були гостями агробіологічного факультету.
     Метою їхнього візиту було поближче розглянути перспективи продовження навчання за обраною спеціальністю у НУБіП. Саме про них гостям розповів заступник декана Олександр Цизь, який познайомив їх з викладацьким складом, матеріально-технічною базою, базами проходження практик, подальшим працевлаштуванням випускників, умовами здачі вступних іспитів.

     Музей ґрунтів, ботанічний сад студентам з Каховки показав декан Віктор Забалуєв. Вони змогли також відчути як воно, бути НУБіПівцем: відвідали лекційні та лабораторні заняття та були поселені в один з гуртожитків студмістечка, де поспілкувалися з агробіологами, які розповіли як проходить їхнє студентське життя та запросили приєднуватися до дружньої родини агробіологічного факультету.

     Адміністрація та студенти Каховського державного агротехнічного коледжу щиро вдячні ректору університету Станіславу Ніколаєнку і керівництву агробіологічного факультету за теплу зустріч і безкоштовне проживання у затишному гуртожитку № 11.

Володимир Мащенко,
директор Каховського державного агротехнічного коледжу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook