Студенти кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті провели профорієнтацію в Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 5 у м. Біла Церква

2 листопада 2017, 10:00
м. Біла Церква

       В ході зустрічі було презентовано наш славетний Національний університет біоресурсів і природокористування України вцілому, гуманітарно-педагогічний факультет та кафедру соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті зокрема. 

          Розповіли про їх багаторічну історію та структуру, ознайомили старшокласників майбутніх абітурієнтів із правилами прийому на 2018 р., особливостями навчання на кафедрі за спеціальністю «Соціальна робота»
 
        Кожний участник зустрічі мав можливість переглянути презентації, відеоролики і отримати роздатковий рекламний матеріал, можливостями проходити навчання за умов подвійного дипломування та стажування за кордоном, реалізувати свій творчий та спортивний потенціал, а також продемонстрували презентацію, відеороліки про університет, гуманітарно-педагогічний факультет, кафедру соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті.
 
Миколюк Анастасія,
студентка навчальної групи СР17001б
кафедри соціальної педагогіки та
інформаційних технологій в освіті
гуманітарно-педагогічного факультету
НУБіП України
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook