Обговорюючи сучасні тенденції в галузі безпеки праці і захисту здоров’я працівників

6 листопада 2017 року

     У Києві пройшла головна подія в області промислової безпеки в Україні – ювілейна V міжнародна науково-практична конференція «Промислова безпека. Найкращі практики – 2017».
     Вона зібрала більш як 150 учасників із п’яти країн світу, експертів та всіх небайдужих спеціалістів галузі безпеки та гігієни праці, які обмінялися досвідом, отримали найактуальнішу інформацію з перших рук і обговорити головні сучасні тенденції в галузі безпеки праці і захисту здоров’я працівників.

     Головні п’ять її тенденцій: концепція нульового травматизму як глобальна стратегія розвитку; людина — центр системи профілактики; безпечні і здорові робочі місця — головний аспект комплексної профілактики; стрес, як один із основних сучасних ризиків на робочому місці; розвиток європейських підходів до безпеки та гігієни праці на українських підприємствах.

     НУБіП тут представляла доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Тамара Білько, яка провела семінар «Гігієнічна і економічна ефективність профілактики перевтоми та стресу на робочих місцях». Він викликав велику зацікавленість та відзначений подякою, в якій організатори відзначили активну позицію науковців університету.

Оксана Ачкевич


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook