Захист магістерських робіт, здоров’я студентів і викладачів та план роботи на тиждень – у фокусі ректорату

6 листопада 2017 року

     6 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету зупинився на досягнених домовленостях з послом Південнокорейської республіки Лі Янг-Гу щодо підписання на цьому тижні угоди про співпрацю з Університетом Чонбук, а також планах партнерської сторони відкрити в Україні центр інновацій і технологій в АПК. Ще одна надважлива подія минулого тижня – зустріч зі старостами академічних груп і студентським активом, в ході якої соціологічна служба університету провела опитування студентів. Воно показало, що 95% в цілому задоволені навчанням, 87% назвали наш університет найкращим та таким, який вирізняється з-поміж інших. Зростає відсоток працюючих студентів, а більше третини молоді говорять, що їхньою основною проблемою є нестача грошей на проживання. Також низку своїх пропозицій і побажань студенти виказали письмово. Результати опитування будуть розглянуті на розширеному засіданні ректорату, а служби і керівники структурних підрозділів отримали відповідні доручення щодо поліпшення якості навчання і організації побуту.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував про початок постерної презентації магістерських робіт – це нова традиція, яка була запроваджена минулого року і показала позитивний ефект.

     Учений секретар Оксана Барановська представила проект порядку денного на найближче засідання вченої ради: наукова доповідь професора Семена Танчика, звіти директора НДІ здоров’я тварин Віктора Засєкіна та директора бібліотеки Тетяни Кіщак, затвердження плану реалізації програми розвитку університету на 2018 рік «Голосіївська ініціатива 2020». 

     Завідувач оздоровчим центром В’ячеслав Крупка проінформував про можливість зробити щеплення від ГРВІ на базі центру, але вакцину для цього потрібно мати власну.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про підсумки наради в Міністерстві освіти і науки щодо можливості придбання обладнання за кошти міжнародних грантів та сплати членських внесків до міжнародних організація, членами яких є українські виші.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко традиційно доповів про хід ремонтних робіт на об’єктах університету.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на плані державних закупівель на 2018 рік та стані справ у навчально-дослідних господарствах. Окремо він озвучив питання рейтингу – відповідні дані повинні бути надані до 20 листопада.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень, що стосувалися якості харчування, модернізації діяльності лабораторії конярства, посилення контролю за здоров’ям студентів і співробітників у зв’язку з поширенням ГРВІ, звернень до МОН щодо підготовки фахівців економічного і управлінського профілю для АПК. А з 20 по 30 листопада за графіком створена комісія перевірить дотримання санітарно-гігієнічних норм в усіх гуртожитках університету.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook