Polish-Ukrainian High-Tech Hub 2017

3 листопада 2017 року

Шановні колеги!

Відділ сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща у Києві люб'язно інформує, що до 20 листопада п.р. триває набір заявок в рамках проекту-конкурсу Polish-Ukrainian High-Tech Hub 2017, скерованого як до українських стартапів, винахідників i інноваторів, так і до польських інвесторів та інвестиційних фондів. Це перша такого роду ініціатива, метою якої є створення поштовху для розширення польсько-української співпраці у сфері фінансування інновацій.

 

8 грудня п.р. провідні польські інвестори та стартапи з України зустрінуться у Києві під час першої такого плану конференції, метою якої буде підбиття підсумків конкурсу.

Генеза


Ініціатором проекту є Відділ сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща у Києві. Офіційно про реалізацію проекту біло оголошено під час конференції „Підприємництво – Інноваційність – Регіональний розвиток”, яка відбулася 18 вересня п.т. у Києві в рамках проекту допомоги задля розвитку Міністерства розвитку Республіки Польща для України під назвою „Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів”, який реалізується за кошти Польської допомоги задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща. У конференції взяли участь, зокрема, І заступник Міністра розвитку РП Єжи Квєціньскі, І заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі України Максим Нефьодов, І заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, а також Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло.


Мета


Проект Polish-Ukrainian High-Tech Hub – це результат симбіозу двох типів очікувань: представники наукових кіл в Україні шукають фінансування для своїх проектів та шанс виходу на європейські ринки, з другого боку польський ринок VC шукає нові, перспективні інвестиційні цілі.


Як це працює?


У рамках проекту кожен український стартап, інноватор, винахідник і автор інноваційного проекту може подати свій проект до конкурсного розгляду. Єдиною умовою на початковому етапі є заповнення заявки англійською мовою. Заявка розміщена на сайті:

http://startuphub.pl/kyivtechhub17/

Реєстрація проектів закінчується 20 листопада 2017 р.

Далі фонд Startup Hub Poland проаналізує надіслані проекти та обере 30 найкращих команд для представлення можливостей їх реалізації з точки зору бізнесу та технологічних рішень під час конференції, яка відбудеться 8 грудня 2017 р. У Києві (докладна програма на інтернет-сторінці заходу). Польські фонди CV, які приймають участь у проекті, матимуть можливість провести бліц-зустрічі (speed-dating) з представниками кільканадцяти обраних ними проектів. Участь у конференції є безкоштовна, a автори проектів та інвестори, які зацікавлені в участі можуть пройти електронну реєстрацію на інтернет-сторінці заходу.


Організатори

 

  • Міністерство розвитку РП,
  • Відділ сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства РП у Києві,
  • Польське агентство інвестицій і торгівлі,
  • Фонд Startup Hub Poland,
  • Польський Інститут у Києві.

Проект реалізується за підтримки програми Польська допомога з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook