Навчальна та наукова робота міжкафедральної навчально-наукової лабораторії ветеринарно-діагностичних досліджень в ракурсі підготовки магістра

5 листопада 2017 року

     Добре організована лабораторна робота, у якій застосовуються сучасні методи та методики - запорука підготовки конкурентноспроможного фахівця на ринку праці. Дисципліна «Сучасні методи і прилади біохімічних досліджень», що викладається на кафедрі біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого дозволяє підготувати студента, який би міг використовувати державні і міжнародні стандарти, проводити необхідні хіміко-аналітичні дослідження та серед значної кількості лабораторних методів відбирати найбільш придатні для випробувань і чітко визначати правильність отриманих результатів вимірювань.

    Ефективним місцем підготовки магістрів спеціалізації «Лабораторна справа» є міжкафедральна навчально-наукова лабораторія ветеринарно-діагностичних досліджень, де вивчаються об’ємно-аналітичні, електрохімічні, спектрофотометричні та хроматографічні методи досліджень. Лабораторні роботи студенти починають зі зважування, підготовки розчинів, підготовки проб, калібрування приладів, вимірювання, отримання результату і порівняння його з нормативними державними стандартами та заключенням про безпеку та якість продукту.

 

 

     Крім навчальної роботи, магістри виконують тут і свої дипломні наукові роботи.

Валерій Цвіліховський,
доцент кафедри біохімії ім. акад. М. Ф. Гулого

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook