Студенти-конструктори відвідали сучасний вітчизняний завод ПАТ «Elvorti»

3 листопада 2017 року

     31 жовтня 2017 року студенти та науково-педагогічні працівники факультету конструювання та дизайну в рамках підвищення практичної складової підготовки фахівців відвідали сучасне, передове підприємство сільськогосподарського машинобудування України ПАТ «Elvorti» (м. Кропивницький).
     Екскурсія розпочалася з ознайомлення з історією заводу та технікою, яку компанія випускала з початку свого заснування. А далі ми побачили продукцію, яка виготовляється сьогодні підприємством і користується попитом, а саме: посівні комплекси, зернові і просапні сівалки, культиватори суцільної і міжрядної обробки ґрунту, дискові борони.

     Наступним етапом ознайомлення з підприємством було відвідування цехів з виробництва сільськогосподарської техніки. Зокрема в цеху виробництва зернових сівалок особливо вразила сучасна автоматизована лінія порошкового фарбування. Цех виготовлення просапних сівалок запам’ятався автоматизованими роботами зварниками, обладнанням з лазерним розкроюванням метала, сучасними оброблювальними центрами.
    Як і науково-педагогічні працівники факультету, студенти теж залишились задоволеними відвідуванням підприємства, адже ознайомились з майбутньою професією безпосередньо на потенційному місці працевлаштування.

     Приємно нас здивували виробники своїми новими розробками сільськогосподарської техніки, навіть розпочали виготовляти трактор для комунальних робіт. Окрім того, відбулася бесіда з працівниками підприємства щодо можливості вступу школярів та молодих працівників на навчання до НУБіП України.

    Колектив факультету конструювання та дизайну НУБіП України висловлює щиру вдячність керівництву заводу «Elvorti» та особисто члену ради роботодавців інженерних факультетів, генеральному директору ПАТ «Elvorti» Сергію Калапі і голові наглядової ради підприємства Павлу Штутману за організацію зустрічі та надану можливість відвідати підприємство.

Олег Марус,
заступник декана
факультету конструювання і дизайну

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook