НАВЧАЛЬНА ТА НАУКОВА РОБОТА МІЖКАФЕДРАЛЬНОЇ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОЇ ЛАБОРАТОРІЇ ВЕТЕРИНАРНО-ДІАГНОСТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В РАКУРСІ ПІДГОТОВКИ МАГІСТРА

3 листопада 2017 року

Студентам ОС «Магістр», спеціалізації «Лабораторна справа» необхідні теоретичні знання й практичне уміння, які вони отримують на лекційних та лабораторних заняттях. Добре організована лабораторна робота, де застосовуються сучасні методи та методики є запорукою підготовки конкурентного фахівця на ринку праці.
Дисципліна «Сучасні методи і прилади біохімічних досліджень», що викладається на кафедрі біохімії ім. акад. М. Ф. Гулого, дозволяє підготувати студента, який би міг використовувати державні і міжнародні стандарти, проводити необхідні хіміко-аналітичні дослідження та серед значної кількості лабораторних методів відбирати найбільш придатні для випробувань і чітко визначати правильність отриманих результатів вимірювань.
Ефективним місцем підготовки магістра відповідного фаху на сучасному рівні є міжкафедральна навчально-наукова лабораторія ветеринарно-діагностичних досліджень, де вивчаються об’ємно-аналітичні, електрохімічні, спектрофотометричні та хроматографічні методи досліджень.

Лабораторні роботи студенти починають зі зважування, підготовки розчинів, підготовки проб, калібрування приладів, вимірювання, отримання результату і порівняння його з нормативними державними стандартами та заключенням про безпеку та якість продукту.

 
Крім навчальної роботи, в міжкафедральній навчально-науковій лабораторії ветеринарно-діагностичних досліджень всі студенти ОС «Магістр», спеціалізації «Лабораторна справа» виконують свої дипломні наукові роботи.

 

Доцент кафедри біохімії ім. акад. М. Ф. Гулого,
Валерій Цвіліховський

 

 
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook