Футболісти університету вишли до ¼ фіналу Кубку Києва

2 листопада 2017 року

     30 жовтня на футбольному полі ДЮСШ №15 пройшла 1/8 Кубку Києва серед студентських команд вищих закладів освіти, в якій футболісти НУБіП України зустрілися першоліговим «Економістом» з КНЕУ.
     Минулорічний фіналіст розіграшу кубку Футбольної асоціації студентів Києва «Економіст» безперечно хотів повторити, або й перевершити здобутки минулого сезону. Але різниця в класі команд першої ліги та вищої досить помітна, тому з перших хвилин матчу було зрозуміло під чию диктовку пройде ця гра. НУБіПівці відкрили рахунок вже на 3-й хвилині: коли захисники суперника грубо помилилися поблизу власного карного майданчику, в три передачі і вивели на ударну позицію Антона Гришина, який без проблем відправив м’яч у сітку воріт. Другий м’яч міг забити Олексій Заїка, але після його удару головою з дуже вигідної позиції, м’ячем без проблем заволодів воротар «Економіста». І вже на 20-й хвилині рахунок подвоїв Станіслав Захарченко, скориставшись чудовою розрізною передачею Вадима Іщенка і обігравши захисника суперників. Щоправда, «Економісти» мали змогу відіграти бодай один гол ще до перерви, але Іван Узунов не зміг скористатися помилкою голкіпера, якого на лінії воріт підстрахував захисник Олексій Заїка. Не реалізувавши свою нагоду, вони швидко за це поплатилися: захисник необачно порушив правила поблизу власного карного майданчика і наш майстер виконання стандартних положень Сергій Мацапула чудовим обвідним ударом вразив дальній кут воріт суперників. Тож перша половина зустрічі завершилась із рахунком 3:0.

     Початок другого тайму був дуже схожим на попередній, але цього разу НУБіПівцям знадобилося вже 4 хвилини, аби відзначитись. Дубль оформив Сергій Мацапула, відправивши м’яч з кута карного майданчика під дальню стійку справді більярдним пострілом. За рахунку 4:0 в стійку воріт «Економіста» влучив Євгеній Черпаков. На цей момент вони відповіли виходом віч-на-віч Івана Узунова, який оббіг трьох суперників, але на точний удар сил йому не вистачило: поцілив точно у воротаря. У другому таймі у складі команди НУБіП було проведено чимало замін, тому темп гри трохи понизився, а суперники почали грати більш розкуто. І на 75-й хвилині Олександр Резнік все ж зміг забити гол перстижу для своєї команди. Але наш Сергій Мацапула вже через 2 хвилини оформив хет-трик. Остаточний же рахунок матчу було встановлено на 86-й хвилині: другий гол команди «Економіст» забив Максим Приз.

     Ця кубкова дуель завершилась перемогою наших хлопців з рахунком 5:2, вони і продовжать боротьбу за цей трофей.

Сергій Романчук,
асистент кафедри фізичного виховання,
адміністратор команди

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook