Роботодавці Анатолій Полтавець та Олександр Меншун посприяли в придбанні новенької футбольної форми землевпорядникам

1 листопада 2017 року

     Факультет землевпорядкування один зі спортивних факультетів Національного університету біоресурсів і природокористування України. Наші студенти в складі університетських команд чоловічого та жіночого футболу, а голова спортивного відділу на факультеті Лазаренко Євгеній сприяє фізичному розвитку студентів, організовуючи спортивні заходи між курсами та групами. Також перші курси активно залучаються до процесу ознайомлення з фізичним вихованням студентів і раді участі в активному житті факультету.

     Баскетбольна команда дівчат – гордість студентів-землевпорядників. Вони неодноразово це доводять результатами гри. Декан факультету землевпорядкування Євсюков Тарас Олексійович серед перших у лаві вболівальників за успіх команди. Ну а як же інакше? У спортивного декана – спортивні студенти.

     Футбол – це гра мільйонів, одна з найпопулярніших у світі. Для естета – це мистецька форма, атлетичний балет. Для людини, схильної до духовності – релігія. А для гравців футбольної команди факультету землевпорядкування – це життя. Наші хлопці не уявляють себе без того захоплення грою, командним духом, жагою боротьби за першість. І це дійсно чудово! Особливо радує той факт, що є люди, які охоче сприяють фізично-культурному розвитку молоді та які розділяють її захоплення. Роботодавці Анатолій Полтавець та Олександр Меншун саме з таких небайдужих людей.

  

     Студентська організація надзвичайно вдячна їхній підтримці в придбанні нової футбольної форми для команд. Нехай факт такого заохочення ще більше сприяє залученню студентів до здорового і спортивного способу життя.

Анастасія Городнича,
заступник голови СО факультету землевпорядкування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook