Цифрова освіта у створенні мобільних додатків для мікробіології

31 жовтня 2017 року

Днями у НУБІП відбулася IV Міжнародна конференція, присвячена питанням цифрової освіти у природничих університетах, розпочала свою роботу у режимі пленарних засідань 25 жовтня 2017 року.
Особливістю цієї конференції стали майстер-класи з цифрових технологій, проведені для викладачів та науковців НУБІП. Напередодні усі бажаючі мали можливість зареєструватись on-line для участі у майстер-класах, організованих кафедрою інформаційних і дистанційних технологій НУБіП України.
Учасники майстер-класів обговорили проблеми мобільності студентів та викладачів, освоєння інформації на платформі e-learn, повчилися користуванню мобільними додатками відомих фірм Singenta, Bayer AG, Лаваль.
Професор кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Яблонська О.В. не лише взяла участь у майстер-класі спеціаліста з використання е-середовища Альони Нелєпової, викладача Миколаївського національного аграрного університету, а ще й отримала консультацію щодо створення персонального мобільного додатку з мікробіології.
Велика подяка від колег факультету ветеринарної медицини колегам факультету інформаційних технологій, та Олені Глазуновій зокрема, за можливість удосконалення знань в галузі цифрових технологій.

 

Яблонська О.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook