Учасниками майстер-класів в рамках IV Міжнародної науково-практичної конференції «Цифрова освіта в природничих університетах» стали понад 50 викладачів

25 жовтня 2017 року
м. Київ
      25-27 жовтня 2017 року в НУБіП України відбулася масштабна освітня подія - Міжнародна конференція "Цифрова освіта в природничих університетах" присвячена 120-и річчю НУБіП України.
      Майстер-класи, які присвячені цифровим технологіям в природничих університетах, відвідали понад 50 учасників з різних факультетів університету та наші гості з Вроцлавського природничого університету.
        Кафедру соціальної педагогіки  та інформаційних технологій в освіті презентували: завідувач кафедри Вікторова Л.В., проф. Сопівник І.В., доц. Ржевський Г.М., ст. викл. Арзуманян К.К. Про Big Data в аграрній сфері розповідав автор майстер-класу доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Кочарян А.Б. Учасники майстер-класів мали можливість отримати доступ до масивів великих даних з різних відкритих ресурсів, зокрема тих даних, які стосуються виробництва сільськогосподарської продукції. 
 
Ржевський Геннадій Миколайович,
доцент кафедри соціальної педагогіки та 
інформаційних технологій в освіті 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook