Ректорат: готуємося до зустрічі зі студентським активом

30 жовтня 2017 року

     30 жовтня 2017 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету зазначив, що основні завдання на листопад були поставлені на відповідній нараді-плануванні минулого тижня, тому сьогодні увага буде сконцентрована на поточних питаннях. Мова про підготовку до відзначення 120-річчя університету, звіту про виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива-2020» та план заходів на 2018 рік, ситуацію в гуртожитках та якісь харчування в студентських їдальнях.

  

     За результатами наради-планування та засідання ректорату Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Проректору з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенку – усунути проблеми з гарячим водопостачанням в гуртожитках №8 та 2, відновити освітлення на території корпусу №12, розпочати ремонт у корпусі №11, контролювати графік ремонту покрівлі на кафедрі військової підготовки та утеплення даху в корпусі №6. Окреме питання: опалення в навчальних корпусах. Як зазначив Валерій Іщенко, компанія-постачальник енергоносія не завершила під’єднання до тепла житловий фонд, тому затримується подача опалення до наших корпусів. На ім’я голови КМДА Віталія Кличка направлений відповідний лист щодо максимального пришвидшення увімкнення опалення в університеті.

     Проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші доручено організувати комплексну перевірку із залученням зовнішніх експертів якості навчального процесу на юридичному факультеті. Підготувати зустріч із старостами усіх академічних груп, яка відбудеться 2 листопада о 1500 в актовому залі. На нараді виступатимуть ректор університету, голова Студентської організації Катерина Дювенжи та завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк. Достатньо часу буде приділено запитанням-відповідям на найбільш актуальні питання освітнього процесу і наукового пошуку.

      Ігорю Ібатулліну – розглянути план закупівель на 2018 рік, контролювати ефективність використання коштів та їх економію.

    І останнє доручення, яке стосується керівників усіх структурних підрозділів – провести дебюрократизацію, відмінити непотрібні папери, спростити процедури, залишити візи відповідальних осіб тощо. Також потрібно радикально змінити ставлення працівників служб до відвідувачів: намагатися в межах компетенції вирішувати питання кожної людини, допомагати і консультувати.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook