На кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції провели атестацію магістрів

30 жовтня 2017 року

     27 жовтня 2017 р. на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції провели атестацію магістрів 2-го року навчання спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» щодо готовності розділів магістерської роботи. Комісію очолила декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко.

 

    Магістри представили наявні матеріали своїм керівникам, а для загалу доповіли про етапи роботи, які вже виконані, бачення кінцевого результати та інновації, а також – які економічні зиски дасть впровадження роботи на конкретних виробництвах.
     Цікаво, що свій поштовх дав поділ робіт за темами (а саме фундаментального спрямування, інноваційного, неординарного спрямування). І найбільша кількість належить саме темам з інноваційним спрямуванням: це розроблення елементів FSSC 22000 в умовах конкретного виробництва, документованих процедур внутрішнього аудиту, гармонізованих стандартів у яких так зараз потребує Україна у зв’язку з її спрямування у бік ЄС тощо.

 

     Лариса Баль-Прилипко підкреслила важливість виконання саме прикладних тем та тісного контакту магістрів з виробниками товарів та послуг. За пропозицією завідувача Владислава Сухенка магістерські роботи були одноголосно атестовані.

Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook