Голови студорганізацій факультетів юридичного і землевпорядкування здобули титули віце-міс і віце-містер «Краса Голосієва 2017»

30 жовтня 2017 року

     26 жовтня 2017 року за підтримки Голосіївської райдержадміністрації в актовій залі Міжнародної академії управління персоналом пройшов конкурс краси «Краса Голосієва 2017». Його учасниками стали студенти шести вишів, розташованих на території Голосіївського району Києва.
     Звісно, НУБіП не залишився осторонь такої феєричної події. Наш університет представляли талановита красуня, розумниця, голова СО юридичного факультету, яка чудово співає, вміє триматися перед великою аудиторією, має зовнішність топ-моделі та енергетику впевненої в собі дівчини Євгенія Дошка і харизматичний хлопець, справжній лідер, голова СО факультету землевпорядкування, голлівудська посмішка якого закохує в себе дівчат з першого погляду Андрій Аксьон. І, до речі, Андрій виявився достойним суперником: всім запам’ятався емоційно насичений контемп у його виконанні, хореографія якого проймала до глибини душі своєю чуттєвістю та ритмічно-складним малюнком.

     Хто мав чудову змогу побачити на власні очі конкурсантів та відчути неймовірну атмосферу в актовому залі МАУП, той чесно може сказати, що конкуренція та дух суперництва вирували з неймовірною силою. І судді справедливо відмітили достоїнства кожного з учасників.

 

     Результати конкурсу надзвичайно порадували вболівальників НУБіП: Євгенія виборола титул віце-міс «Краса Голосієва 2017», а Андрій – віце-містера.

Анастасія Городнича,
заступник голови СО факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook