ФЕСТИВАЛЬ ТВОРЧИХ ЗДОБУТКІВ «ЮНІСТЬ fest» 2017

4 жовтня 2017 року
Боярський коледж екології і природних ресурсів

     04 жовтня 2017 року на території ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» за участю відділу освіти Києво-Святошинського району відбувся другий студентсько-учнівський Фестиваль творчих здобутків «Юність fest». Учасниками дійства стали всі академічні групи й учні старших класів Боярських ЗОШ №3, №4, №5, Вишнівської ЗОШ №3, Музичанської ЗОШ, Святопетрівської ЗОШ, Гатнянської ЗОШ, Юрівської ЗОШ.

     На свято завітав Єреско Олег, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України. У рамках Фестивалю викладачі і студенти коледжу провели майстер-класи з декупажу, догляду за квітами, флористики, аква-гриму, розпису хною .

     Циклова комісія лісового і садово-паркового господарства організували виставку-продаж декоративних рослин.

     Три збірні команд учнів і студентів коледжу взяли участь у квесті «Веселі пригоди». Квестовики розгадали чимало ребусів поки зібрали карту скарбів.

     На стадіоні відбулися козацькі розваги, у яких взяли участь збірні команди студентів коледжу і учнів шкіл К-Святошинського району.

     На Виставці-конкурсі «Осінній вернісаж» були представлені художні вироби з рослинного матеріалу (композиції з квітів, овочів, фруктів тощо); писанкарство; художнє різьблення по деревині, вироби з дерева; вироби з природних матеріалів (лозоплетіння; вироби з соломки); вишивка; бісероплетіння; вироби зі шкіри; народні ляльки; в’язання спицями, гачком, макраме; паперова пластика (оригамі); фотографія; живопис, графіка; аплікація; роботи змішаного жанру. І школярі і студенти виявили неабиякий хист і творчість.

     Незабутні враження подарували учасники конкурсу «На осінньому балу».

     У вестибюлі були проведені настільні ігри народів світу. Бажаючі змогли посмакувати смачної козацької каші.

     Учасники Фестивалю нагороджені дипломами, цінними подарунками і смаколиками.

     Закінчилося дійство Святом холі, яким студенти продемонстрували, що вони люблять і цінують життя, воно цікаве і різнобарвне.

     Незважаючи, що погода була мінливою, свято вдалося і всі присутні отримали задоволення від змагань і конкурсів у яких переможцями стали дружба, вправність, молодість, краса і талант.

 

Гапонюк Наталія, завідувач НМК


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook