На базі Боярського коледжу екології і природних ресурсів пройшов семінар-тренінг «Флора дизайн: сьогодення та майбутнє»

27 жовтня 2017 року

     26 жовтня 2017 року за ініціативи ДУ «НМЦ «Агроосвіта» на базі Боярського коледжу екології і природних ресурсів пройшов семінар-тренінг «Флора дизайн: сьогодення та майбутнє».

     Перейняти досвід до коледжу приїхали викладачі дванадцяти вищих аграрних закладів України І-ІІ рівнів акредитації. Їх вітали в.о. директора «Агроосвіти» Тетяна Іщенко і директор коледжу Сергій Кропивко.

     Гості відвідали музей історії навчального закладу та постійно діючу виставку творчості викладачів і студентів, садовий центр «Єва».

     Про значення спецдисциплін при підготовці фахівців садово-паркового профілю розповів професор кафедри дендрології та лісової селекції НУБіП Сергій Ковалевський. А досвідом використання у навчальному процесі комп’ютерних програм з озеленення поділилася викладач садово-паркових дисциплін Дар’я Соловей.

 

     У межах семінару пройшло і кілька майстер-класів: зі створення флористичної композиції у лінійно-масивному стилі (викладач Руслана Татарчук), технології пересадки і догляду за орхідеями (викладач Валентина Орлова) і фігурна стрижка хвойних дерев (майстер топіарного мистецтва Олексій Бордусь).

Наталія Гапонюк,
завідуюча навчально-методичної комісії коледжу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook