400 студентів взяли участь у «Дні донора»

27 жовтня 2017 року

     Протягом двох тижнів у гуртожитку № 11 працювала мобільна бригада Київського міського центру крові, де спеціалісти виїзної бригади приймали всіх бажаючих здати кров.

  

     Цей захід покликаний поширити серед людей інформацію про таку необхідну і благородну справу, як донорство, і підштовхнути приєднатися до нього. Цього року більше 400 студентів з усіх факультетів і ННІ нашого університету взяли участь в акції.

     «Донорство приносить користь не тільки тим, хто має потребу в крові, але і тим, хто її здає. Регулярна здача крові зміцнює імунну систему людини, є профілактикою серцево-судинних захворювань. Збір крові стимулює людський організм до запуску відновних процесів і відтворення крові, таким чином відбувається омолодження. Хочу відзначити, що цього разу відгукнулася велика кількість студентів, чому ми були дуже раді та за що їм велика подяка!» – наголошує лікар-трансфізіолог Тетяна Сергіївна.

     «Ми віримо, що подібні ініціативи не лише покращать ситуацію з нестачею донорської крові, але й продемонструють, що здача крові – це простий хоча відповідальний та героїчний вчинок», – говорить директор студмістечка Сергій Стецюк.

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook