Магістри економічного факультету відвідали освітній захід Recruitment Day 2: Агро

28 жовтня 2017 року

     Магістри економічного факультету, члени наукового гуртка «Соціальний імпульс» на чолі з доцентом кафедри економіки праці та соціального розвитку Альоною Гребенніковою відвідали Recruitment Day 2: Агро.
     Захід можна умовно розподілити на дві частини: ознайомчу та практичну. У першій половині дня всі учасники мали змогу познайомитися з провідними спеціалістами великих аграрних компаній. Анастасія Білич, фахівець з торгівлі та консалтингу міжнародної компанії DOT, розповіла про свій шлях до успіху. Відзначила, що ніколи не потрібно спинятися, завжди удосконалювати свої навики, розвиватися та заробляти кошти своїми знаннями.

  Григоренко Крістіна, фахівець з навчання та розвитку персоналу ПАТ «Миронівський хлібопродукт» ознайомила учасників з можливостями кар’єрного старту в компанії та запросила майбутніх спеціалістів на стажування та екскурсію.
    Голова правління ПРаТ «Вімм-Біль-Данн Україна», Німченко Орися, розповіла про групу компаній PepsiCo, перспективи професійного розвитку та актуальні вакансії. В перерві всі охочі мали змогу скоштувати продукцію PepsiCo Україна, відому нам під торговими марками «Чудо», «Слов'яночка», «Sandora», «Садочок».

   Друга половина дня пройшла в активних дискусіях. Учасники мали змогу проявити свої лідерські та інтелектуальні здібності, вміння працювати в команді під час вирішення бізнес-кейсу. І на завершення отримали можливість пройти справжню співбесіду, почути «feed back» залу та зроби перший крок до побудови успішної кар'єри!

 

Враження наших учасників:
       «Найбільше сподобалося те, що ми могли наживо побачити, як проводять співбесіди, які вимоги ставлять перед нами роботодавці», коментує Олег Гусенко, магістр 1-го року навчання спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування".
         Магістр 1-го року навчання спеціальності "Економіка" Андрій Семінський, зазначив "Мені сподобався формат заходу, змістовність виступів, можливість дізнатися про стажування та практики. Поряд з тим, коло компаній було досить вузьким, тож хотілося б почути й представників інших аграрних гігантів".

          Тож магістри з нетерпінням чекають на нові зустрічі з роботодавцями.

 

Альона Гребеннікова,
доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook