Учасниками майстер-класів в рамках IV Міжнародної науково-практичної конференції «Цифрова освіта в природничих університетах» стали понад 50 викладачів

27 жовтня 2017 року

      26 жовтня 2017 року продовжила роботу IV Міжнародна науково-практична конференція «Цифрова освіта в природничих університетах». Два майстер-класи, які присвячені цифровим технологіям в природничих університетах, відвідали понад 50 учасників з різних факультетів університету та наші гості з Вроцлавського природничого університету.

     Перший майстер-клас з використання мобільних додатків для опрацювання даних, аналітики, точного землеробства, е-комерції, монiторингу організувала доцент, докторант кафедри інформаційних і дистанційних технологій НУБіП України Альона Нелєпова. Це був тренінг зі встановлення відповідних мобільних додатків на власних пристроях викладачів та методичними рекомендаціями щодо їх використання для навчання студентів.

     Про Big Data в аграрній сфері розповідав автор наступного майстер-класу доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Артур Кочарян. Учасники майстер-класів мали можливість отримати доступ до масивів великих даних з різних відкритих ресурсів, зокрема тих даних, які стосуються виробництва сільськогосподарської продукції.

     Дякуємо усім учасникам за мотивацію до пізнання нових технологій та тренерам за високий професіоналізм!

Олена Глазунова,
декан факультету ІТ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook