Ніжинський агротехнічний інститут зібрав активістів області на регіональний форум студентських лідерів «UAS active student»

26 жовтня 2017 року

     20-21 жовтня на базі Ніжинського агротехнічного інституту пройшов регіональний форум лідерів студентського самоврядування «UAS active student». Захід об’єднав 6 вишів області та зібрав понад 30 активних, молодих та ініціативних.

     Програма заходу була насичена тренінгами від досвідчених діячів студентського самоврядування в Україні. Першим виступав Олексій Шишлянніков, віце-президент УАС 2009-2011, спеціаліст з розвитку клієнтів державного сектору Microsoft UA. Він провів тренінг з проектного менеджменту: розповідав студентам, як писати проекти, де залучати фінансування та як зробити його успішним.
     Наступною виступала Валерія Пустовіт, помічниця президента Української асоціації студенів. Вона розповіла, хто такий лідер, що потрібно робити, аби досягти успіху та як працювати в команді.

  

    Наступний день був не менш насиченим. Він розпочався з виступу Лідії Фесенко, президента Української асоціації студентів, яка розповіла про відносини з адміністрацією вишу, що потрібно робити для того, щоб були теплі відносини. Також вона поінформувала про внесення змін до ЗУ «Про вищу освіту». Після Лідії слово взяв Микита Євстіфеєв, член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) від студентства, який розповів про систему фінансування ОСС і що потрібно робити для того, аби отримати 0,05% від спецфонду на студентську раду і також зачепив тему якості вищої освіти. Дякуємо всім спікерам за змістовні і такі корисні тренінги, а також за те, що підтримали наш форум.
     Також пройшли вибори голови осередка Чернігівської області Української асоціації студентів. Ним став студент нашого інституту Андрій Калінін.

  

     Дискусії та обміном досвідом, вечірня екскурсія по місту, цікаве дозвілля та студентських дух – все це зробило форум незабутньою подією цієї осені. А нам приємно, що саме наша студентська рада стала ініціатором та головним його організатором. Також висловлюємо щиру вдячність адміністрації за підтримку наших ініціатив, виконавчому комітету Ніжинської міської ради за допомогу з закупівлею канцприладдя, а також ТМ «КАО-КАО» та ТОВ «Ніжин Хліб» за підтримку в організації кави-брейк.

Далі буде! Обіцяємо!

Андрій Калінін,
голова Студентської ради Ніжинського агротехнічного інституту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook